A total dance volt edition-ig még hátra van:

2018-06-30T19:00:00+0200

A total dance volt edition-ig még hátra van:

2018-06-30T19:00:00+0200

A FESZTIVÁLRÓL

Voltál már olyan bulin, ahol minden számot kívülről fújsz?

A kilencvenes évek legnagyobb sztárjai hozzák el a disco korszak legnagyobb neveit az idei Telekom VOLT Fesztivál utolsó napjára. A június 30-án éjfélkor induló Total Dance Festival-on fellép az Eiffel 65, a Safri Duo, Mr President és Alice DJ és a hazai előadók krémje: Kozsó és az Ámokfutók, a Happy Gang, az UFO, a Splash, Náksi és DJ André.

A szomorú szamuráj elvarázsol, megbabonáz, de ha kell, meg is hal egy-egy – dobott – csókodért. Csak a csillagok és aki a koncerten részt vesz tudhatják, hogy Kozsó és az Ámokfutók hogyan alapozza meg a 90-es évek hangulatát.

Mivel ugye Nyár van és semmi baj, ezért az UFO napolajjal gondoskodik a napbarnított fesztiválközönségről, míg Náksi Attilával a klasszikus discok világba szállhattok, repülhettek vissza, ahol az éjjel sosem ért és továbbra sem érhet véget, hiszen azok az idők olyan édesek voltak, mint a méz. Ugye emlékszünk?

A kezeknek végig a levegőben lesz a helye, hogy érezd; lázad a szíved, pont úgy, mint a régi, szép időkben! Ahogyan tehát Splash nélkül, bomba bébi nélkül sincs fesztivál, de azért ne osztogassuk könnyelműen a kulcsot a szívünkhöz, akkor sem, ha kérik!

Hát nem sokkal jobb együtt bulizni Alice DJ-vel, mint egyedül? Gondoltad volna, hogy 1999. lemezjátszási listájának egyik vezető slágerére ugrálsz majd a VOLT-on? 20 év múlva? Hát gyerünk „Back in my life”!

Emlékeztek még a dallamos dobokra? A világszerte ismert és elismert elektronikus ütős hangszereken játszó Safri duó a maximumra pörgeti a fesztiválhangulatot a Played a live-al.

Az Eiffel 65 „kicsi, kék, szomorú” olasz figurái nagyon szerettek táncolni. Ugye rémlik? Természetesen előadják a Blue-t is, azaz egy nagy, nemzetközi klasszikust a pop piac dance palettájáról, majd a slágerlisták éléről érkező óriás kókusz-bomba robban és beterít mindent. A Mr. President formáció ismert és szeretett dalokkal, dallamokkal kúszik be a fesztiválközönség fülébe. Coco Jumbozz velünk!

Mindezeken felül Dj André, aki Total Dance Fesztivál alapítója és házigazdája óriási és örök disco slágereket pörget, az izomláz tehát garantált!

Jegyek kaphatók: a VOLT hivatalos jegyértékesítő felületein.