A fesztivál kezdetéig hátra van még:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

JEGYVÁSÁRLÁS

normál – küzdőtér

A küzdőtérre történő belépésre jogosít. Cseveghetnek, italozgathatnak és fogyaszthatják a rendezvényre kitelepült ételgyárosok finomságait.

Vip terasz

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

PRIVÁT – VIP – TERASZ

GYORSASÁG, BIZTONSÁG, KÉNYELEM, SORBANÁLLÁS NÉLKÜL

GYORSASÁG, BIZTONSÁG, KÉNYELEM, SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL

A FELLÉPŐRŐL

 

DJ BOBO egy fergeteges koncert keretében egy estére visszarepíti közönségét a ’90-es évekbe. Olyan felejthetetlen, örökzöld aranylemezes slágerek csendülnek majd fel, mint a FREEDOM, a SOMEBODY DANCE WITH ME vagy a LOVE IS ALL AROUND! Európai teltházas koncertturnéjának budapesti állomásaként a már közel 25 éve a popzene élvonalába tartozó showman ez alkalommal sem okoz majd csalódást hatalmas magyar rajongótáborának, hiszen sohasem látott méretű és látványvilágú, parádés éjszakát ígér!

DJ BOBO hivatalos oldala – www.djbobo.ch >>

DJ BOBO facebook oldala >>

Ki ne hagyd!

[facebook-page-plugin href=”https://www.facebook.com/totaldancefesztival” width=”300″ height=”400″ cover=”true” facepile=”true” tabs=”timeline” adapt=”true”]

SZEREZD BE ELŐVÉTELES JEGYEIDET EXTRA KEDVEZMÉNYESEN

HELYSZÍN

BUDAPEST PARK

Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 60.

>>www.budapestpark.hu

MEGKÖZELÍTÉS TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL

Kattints a menetrendek megtekintéséhez

 

 

 

 

  

BUDAPEST PARK

Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 60.

>>www.budapestpark.hu

MEGKÖZELÍTÉS TÖMEGKÖZELEKEDÉSSEL

Kattints a menetrendek megtekintéséhez

 

 

 

 

  

KAPCSOLAT

Telefon: +36709459794

Email:info@tdf.hu

hétfőtől péntekig 10:00 – 18:00

A Total Dance Festival csapata felelős a produkcióért. A technikai eszközök, illetve annak lebonyolítása, a vendgélátás és a beléptetés a Budapest Park hatásköre. 22:00-kor a Nagyszínpad hangtechnikája a környékre vonatkozó csendrendelet értelmében a megadott értékre csökken.

PARTNEREK