A fesztivál kezdetéig hátra van még:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

JEGYVÁSÁRLÁS

normál – küzdőtér

A küzdőtérre történő belépésre jogosít. Cseveghetnek, italozgathatnak és fogyaszthatják a rendezvényre kitelepült ételgyárosok finomságait.

Vip terasz

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

PRIVÁT – VIP – TERASZ

GYORSASÁG, BIZTONSÁG, KÉNYELEM, SORBANÁLLÁS NÉLKÜL

GYORSASÁG, BIZTONSÁG, KÉNYELEM, SORBANÁLLÁS NÉLKÜL

A FELLÉPŐRŐL

A Total Dance Festival és az 80’s Disco jóvoltából Június 18-án ismét felcsendülnek a ’80-as évek világslágerei a Modern Talking frontemberének előadásában, ezúttal egy még látványosabb, egyedülálló élő koncertshow keretein belül.  

Légy részese te is az exklúzív koncertélménynek, hiszen 2022-ban ez lesz az egyetlen budapesti Thomas Anders koncert! Több, mint 124 millió eladott lemez, 14 kiadott album, olyan örökzöld slágerekkel, mint a You’re my heart, you’re my soul és a Cheri Cheri Lady: a retro korszak meghatározó német duója örökre beleírta magát a zenetörténelembe. Emlékezzünk meg erről együtt a Budapest Parkban, ahol újra várjuk a pop zene szerelmeseit egy felejthetetlen bulira!

Ugye nem szeretnél azok közé tartozni, akik lemaradnak a koncertről, mert elfogytak a jegyek? Vedd meg kedvezményes elővételes jegyed most!

 

Thomas Anders hivatalos oldala – www.thomas-anders.com >>

Thomas Anders facebook oldala >>

 

 

Ki ne hagyd!

SZEREZD BE ELŐVÉTELES JEGYEIDET EXTRA KEDVEZMÉNYESEN

HELYSZÍN

BUDAPEST PARK

Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 60.

>>www.budapestpark.hu

MEGKÖZELÍTÉS TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL

Kattints a menetrendek megtekintéséhez

 

 

 

 

  

BUDAPEST PARK

Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 60.

>>www.budapestpark.hu

MEGKÖZELÍTÉS TÖMEGKÖZELEKEDÉSSEL

Kattints a menetrendek megtekintéséhez

 

 

 

 

  

KAPCSOLAT

Telefon:  +36705554638
Rendezvény információ: info@tdf.hu
Hétfőtől – Péntekig: 10:00-18:00

A Total Dance Festival csapata felelős a produkcióért. A technikai eszközök, illetve annak lebonyolítása, a vendéglátás és a beléptetés a Budapest Park hatásköre. 22:00-kor a Nagyszínpad hangtechnikája a környékre vonatkozó csendrendelet értelmében a megadott értékre csökken.

PARTNEREK