A fesztivál kezdetéig hátra van még:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Jegyvásárlás

normál küzdőtér

A küzdőtérre történő belépésre jogosít. Cseveghetnek, italozgathatnak és fogyaszthatják a rendezvényre kitelepült ételgyárosok finomságait.

vip terasz

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

GYORSASÁG, BIZTONSÁG, KÉNYELEM, SORBANÁLLÁS NÉLKÜL

a fesztiválról

A májusi jó idő beköszönte egyet jelent a Total Dancerek számára: szabadtéri retro koncertshow a legnagyobb világsztárokkal a Budapest Parkban!
Semmi nem fogható ahhoz a hangulathoz, ami a nyár nyitó Total Dance Festival-on szokott lenni: ezer és ezer kéz a magasban, jó fej emberek, hideg italok, meleg éjszaka, profi előadók és egy olyan show, amilyet máshol nem láttok profi táncosokkal és a 90es és 2000-es évek legnagyobb slágereivel! 
Az utánozhatatlan Total Dance hangulat garantált! Szállj be 2022-ben is mellénk a Cabrioba és nyissuk meg együtt a nyári buli szezont!

NE MARADJ LE!

kapcsolat

Telefon:  +36705554638
Rendezvény információ: info@tdf.hu
Hétfőtől – Péntekig: 10:00-18:00

A Total Dance Festival csapata felelős a produkcióért. A technikai eszközök, illetve annak lebonyolítása, a vendgélátás és a beléptetés a Budapest Park hatásköre. 22:00-kor a Nagyszínpad hangtechnikája a környékre vonatkozó csendrendelet értelmében a megadott értékre csökken.

partnerek